Arena fun factory

Dođite u našu fabriku zabave i poklonite sebi dan ispunjen zabavom i smehom!

Započnite lagano, relaksirajte se i razvijajte timski duh uz razne arkadne igre, među kojima su najpopularnije stoni tenis, vazdušni hokej i basket.

Osvojite najviše vrhove ili samo savladajte strah od visine na našoj veštačkoj steni.                 Veštačka stena u Areni Fun Factory

Prebacite se u svet video igrica igrajući laser tag. Oživite maštu i borite se pucajući iz laserskog oružja.

Uskočite u svoj omiljeni akcioni film uz laser maze. Unapredite svoje motoričke veštine i pronađite put kroz složenu mrežu laserskih zraka. Zvuči lako? Probajte! Morate biti fleksibilni i brzi u gustoj mreži da biste prešli na drugu stranu.

Podignite adrenalin do maksimuma igrajući paintball. Pokažite svoju skrivenu  stranu i  veštinom zadivite sve oko sebe! Oslobodite se stresa i napetosti i poboljšajte svoju fizičku spremnost! Nemojte više da budete samo posmatrač – Vi ste rođeni da zaigrate timski, da pobeđujete!

Streličarstvo u Areni Fun Factory

Zašto da se odlučite za Arena fun factory – višeboj?

Ako je vaš cilj da ojačate postojeće timove ili prevaziđete eventualne probleme u timskom radu, da pomognete novim članovima da se bolje uklope, da dodatno motivišete određeni tim i poboljšate međusobnu saradnju ili jednostavno želite da nagradite zapslene, onda je Arena fun factory idealno mesto za to.

Budući da je rad u timu veština kao i svaka druga, može se naučiti i kroz team building, tj. uz podršku i pomoć kolega, što je ujedno i zabavno i stimulišuće. Na taj način se postižu najbolji rezultati, jer team building prirodno proizvodi dobru volju, spremnost na saradnju i grupnu koheziju. U prilici da se bolje upoznaju kroz različite aktivnosti, članovi tima formiraju mišljenje jedni o drugima i smišljaju strategiju za zajednički uspeh. Timskim procesima postiže se sinergija koja prevazilazi zbir individualnih doprinosa!

Posetite i naš sajt gde ćete pronaći još mnogo interesantnih team building programa:
http://www.teambuilding-srbija.com/

Recent Posts