proslava dečijih rođendana u Beogradu

je ono po čemu je poznata

arena fun factory

Proslava dečijih rođendana je najbolji razlog za okupljanje porodice i prijatelja, ali potrebno je uložiti dosta truda kako bi sve proteklo kako smo zamislili. Naša igraonica je tu da se pobrine za savršenu organizaciju tako da vi ne treba ni o čemu da razmišljate već samo da dođete dobro raspoloženi.

Arena Fun Factory je deo sportskog kluba u Beogradu Arena No1, koji postoji više od jedne decenije, i iz tog razloga na našim rođendanima deca prolaze kroz mnogobrojne sportske aktivnosti. Naše stručno osoblje vodi računa o tome da se fizička aktivnost pravilno dozira, da se sve aktivnosti izvode po unapred utvrđenim programima, kao i da svako dete prođe kroz sve aktivnosti.

Kako bismo ispunili sve vaše kriterijume, napravili smo više različitih rođendanskih paketa, a na vama je da se odlučite za onaj koji vam se najviše dopada.

Ono po čemu se naša igraonica razlikuje od ostalih proslava dečijih rođendana u Beogradu je spoj sportskih aktivnosti koje nudimo:

LASER TAG

Ako vaše dete voli video igre poput Counter Strike-a, onda će ga laser tag oduševiti. Laser tag igra je spoj visoke tehnologije i sposobnosti dečije mašte da se “uskoči” u lik omiljenog akcionog heroja. To je igra veštine i strategije za sve uzraste, koja čini da dete u svakom od nas skače od uzbuđenja. Oživljavamo video igrice i prenosimo ih direktno sa ekrana kompjutera u stvarnost.  U posebno dizajniranim arenama, klinci i klinceze će imati priliku da uđu u pravi okršaj laserskim puškama. Ono o čemu svi roditelji najviše brinu je bezbednost dece, ali za ovu igru nije potrebna nikakva zaštitna oprema jer je ona u potpunosti bezbedna.

Saznajte više o ovoj igri i o zanimljivostima na blogu našeg sajta.

VEŠTAČKA STENA

Veštačka stena je još jedna od aktivnosti koja će oduševiti mališane i omogućiti im da isprobaju nešto novo. Ukoliko se neko plaši visine, savladaćemo taj strah zajedno. A za one neustrašive smo pripremili teže staze kojima će se uspinjati ka najvišim vrhovima. Decu obezbeđuje naše stručno osoblje, tako da ne postoji mogućnost da se neko povredi.

Saznajte više o tome kako sve to funkcioniše na našem sajtu.

LASER MAZE

Laser maze je apsolutni hit u svetu dečijih igara, koji u Beogradu možete isprobati jedino kod nas. Znate onu scenu u filmovima kada lopovi pokušavaju da ukradu neki vredan predmet iz muzeja, ali da bi stigli do njega prvo moraju da prođu mrežu lasera koja aktivira alarm? Laser maze će vašu decu stavititi upravo u tu situaciju. Osim što će deca uživati u ovoj uzbudljivoj igri, istovremeno će i razvijati svoje motoričke veštine.

Saznajte više o laser maze-u na našem sajtu.

STRELIČARSTVO

Robin Hud je mnogima bio idol tokom odrastanja. Svi smo želeli da budemo poput tog neustrašivog pobunjenika i odmetnika iz Šervudske šume. Ali ono što je sve fasciniralo je to koliko je bio vešt ustreličarstvu. Proslava dečijih rođendana u Areni Fun Factory omogućava deci da ovladaju ovom veštinom tako da i oni mogu postati član čuvene družine Robina Huda.

Saznajte više o ovom atraktivnom sportu na našem sajtu.

PAINTBALL METE

Paintball je apsolutni hit u svetu ekstremnih sportova, ali najmlađima prenosimo ovo iskustvo u blažoj i bezbednoj varijanti. Pored laserskih puški, deca će imati priliku i da koriste paintball puške, ali ovaj put neće biti okršaja već će gađati mete. Ova igra će im poslužiti kao mali predah, ali i kao odlična vežba koncentracije.

Saznajte više o ovoj aktivnosti na našem sajtu.

ARKADNE IGRE

Arkadne igre su često deo proslava dečijih rođendana u Beogradu. Arena Fun Factory vam je pripremila basket, air-hockey, pikado i stoni fudbal. Posle svih ostalih uzbudljivih i nesvakidašnjih sportskih aktivnosti, arkadne igre će upotpuniti zabavu, a takmičarski duh će i dalje biti prisutan.

Saznajte više o arkadnim igrama koje imamo u ponudi.

Pored proslava dečijih rođendana u Beogradu u igraonici, Arena Fun Factory organizuje rođendane na Adi, ali i team building za kompanije.

Posetite naš sajt kako biste saznali više o tome čime se sve bavimo i uverili se zbog čega se svi odlučuju baš za nas, pogotovo kada je u pitanju proslava dečijih rođendana u Beogradu.

Pratite nas na društvenim mrežama:

kontakt