paintball klub

arena no1

Paintball klub Arena No1 se nalazi na tri različite lokacije.

Imamo dva zatvorena i jedan otvoren paintball teren. 

Vaše je samo da odaberete onaj koji Vam najviše odgovara i da nas pozovete, a mi vam obećavamo nezaboravan adrenalinski doživljaj.

Paintball teren Auto-komanda je jedan od najposećenijih paintball terena na teritoriji Beograda. Ovaj teren čini prizemna zgrada sa visokim krovom u dvorištu stare firme. Paintball teren Auto-komanda je predviđen za 38 igrača. Prepreke su isključivo drvene. Osvetljen je reflektorima velike snage, dok stakleni krov omogućava igranje i po dnevnom, prirodnom svetlu. Na ovom terenu şmo uveli i Airsoft. Ukoliko želite da znate šta je Airsoft, koja su pravila igre i kakva je oprema, posetite naš sajt.

Paintball teren Ada Ciganlija je najveći i najrealističniji šumski paintball teren na otvorenom. Teren je sezonski i dostupan je od marta do novembra. Paintball teren Ada Ciganlija je predviđen za 70 igrača. Prepreke su drveće, oborena stabla, betonske prepreke i drveni koturovi. Okupite ekipu i bitka može da počne.

Jedino što je bolje od paintball-a danju je okršaj noću, a paintball klub Arena No1 organizuje i noćne termine na Adi.

Paintball teren Tošin bunar čini nedovršena četvorospratna zgrada. Drugi sprat je kompletno zatvoren i obezbeđen. Paintball teren Tošin bunar je predviđen za maksimalno 28 igrača. Dodatni detalji kao što su metalna burad, kamionske gume i betonski blokovi čine ovaj teren drugačijim i time se postiže iluzija urbanog paintball rata.

Šta je

paintball?

Paintball je dinamična akcija prenesena, uz pomoć savremene tehnologije, sa kompjuterskih ekrana direktno u pravi život. 

Ne postoji nijedan trenutak kada ćete stajati mirno. U svakom trenutku ćete se osećati kao da “nešto gori”.

Ovo je igra za osobe koje razmišljaju. Nedostatak koncentracije vodi eliminaciji.

Na našim paintball terenima organizujemo i dečije rođendane i team building-e.

Trenutno najpopularniji sportski rođendani su JT Splatmaster rođendani. Splatmaster je nežnija varijanta paintball-a, primerena za decu od 6 do 12 godina. Da li će neka ekipa igrati regularni paintball ili splatmaster, definiše najmlađi igrač.

Ukoliko želite da organizujete svom detetu nezaboravan rođendan, koji će se prepričavati, dečiji paintball rođendanisu pravi izbor za vas.

Arena No1 klub organizuje paintball rođendane i za starije od 12 godina. Paintball rođendani su trenutno najpopularniji rođendani u Beogradu. Prilikom organizacije bezbednost nam je na prvom mestu. Igra se može pratiti iz odvojene prostorije. Pročitajte na našem sajtu više o pravilima igre i okršaj može da počne.

Brojne kompanije su prepoznale, u osnovnim principima paintball igre, izuzetno povoljan uticaj koji ona ima na razvoj timskog duha, bez koga u današnjem poslovnom svetu nema uspeha. Upravo zbog toga, paintball je postao izuzetno popularan kao team building aktivnost. Takmičarski duh paintball igre podiže moral zaposlenih i gradi osećaj povezanosti i zajedništva među članovima tima. Na taj način se stvara odnos međusobnog poverenja, koji se kasnije prenosi i na poslovne aktivnosti i međusobne odnose svih zaposlenih i u radnom okruženju.

Paintball klub Arena No1 je tu da se pobrine da se, pre svega, dobro zabavite, ali i da postignete sve benefite koji su cilj ovakve organizacije.

Šta još organizuje

paintball klub Arena No1?

Ideja da se stvori prvi paintball klub u Beogradu i Srbiji, Arena No 1, rodila se decembra 2000. godine od kada je intenzivno rađeno na istoj.

Od tada do danas, uspeli smo da napravimo 3 različita paintball terena, da stvorimo profesionalni tim Arena No1, da pored običnih paintball igara počnemo i sa organizacijom paintball team building-a, rođendana za decu, ali i malo drugačije igre – Airsoft-a, kao i da počnemo sa organizacijom noćnih paintball igara.

Neskromno možemo da kažemo da je Arena No1 dala daleko najveći doprinos promovisanju i razvoju paintball-a u zemlji.

Posetite nas i uverite se zašto se svi odlučuju baš za naš paintball klub.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Adresa: 

Zatvoreni tereni: Tošin Bunar 161-163, Novi Beograd;

Bulevar Oslobođenja 71a, Auto-komanda

Otvoreni teren: Ada Ciganlija (pored golf terena)

 

Telefon: 063 7 796 796

kontakt